Andrea Lárez

Professora de violí

Andrea Lárez

Nascuda a Mèrida, Veneçuela, Andrea Lárez va donar els seus primers passos musicals en el Sistema d’Orquestra Infantils i Juvenils de Veneçuela, durant la seva infància al nucli Mèrida i durant la seva adolescència a Caracas, la capital veneçolana. Gràcies a aquesta institució va adquirir una àmplia experiència orquestral, arribant a ser concertino de l’Orquestra Simfònica Juvenil de Chacao i després guanyant una plaça fixa en l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar. Als 22 anys es va decidir mudar-se a Santa Bàrbara, Califòrnia, per a continuar formant-se musical i intel·lectualment, i va obtenir una llicenciatura en Arts Liberals en la institució Estatunidenca Westmont College. Allí va arribar a formar part de diverses agrupacions de música de cambra com ho són el quartet de cordes Kerrwood, i el trio de cordes Kairos.
En 2018 es va mudar a Barcelona a trobar noves aventures musicals, i en 2020 va obtenir un màster en interpretació musical sota les instruccions del professor Kai Gleusteen en l’Escola Superior de Música de Catalunya. Andrea ha participat en diversos festivals internacionals com ho són el Festival de Música de Aspen, Colorado, el Festival de Música de Cambra i Masterclasses en Lenk, Suïssa, i recentment en les trobades orquestrals de l’Orquestra Simfònica del segle XXI a Catalunya.

Andrea ha treballat amb infants i joves de 5 a 18 anys de diversos contexts socioeconòmics a Veneçuela, Colòmbia, els Estats Units i Catalunya. Ha treballat en institucions com The Waldorf School, el programa de cordes de Santa Barbara Symphony, i Santa Barbara Strings, en California; amb the American School of Barcelona, Music American Kids, Música Racyn i l’Estudi de Música Franz Liszt en Catalunya.
Actualment, Andrea té compromisos professionals principalment amb la Camerata Internacional de Barcelona i l’orquestra Vivace Assai, i forma part del duo de violines SpicaDuo, al mateix temps que s’encarrega dels seus alumnes a l’Escola Abat Oliba en Barcelona i l’Escola de Música Amics de la Unió en Granollers.

2021

Sp!ca-Duo

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat Músicavotv