Blanca Martí

Professora de cant

Laura Martí

Nascuda el 1993 a Barcelona, ben aviat demostrà interès pel món de la música, iniciant estudis de piano a varis centres de la ciutat fins el 2006, quan va canviar l’instrument per la veu. Havent passat per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Conservatori del Liceu, sota els mestratges de Mireia Pintó i Oriol Rosés respectivament, es gradua en Cant Clàssic el 2018.

L’activitat dins del món del cant coral ha estat una de les constant més importants en la seva formació des que ingressà als cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català l’any 2008, on ha estat dirigida per Glòria Coma i Buia Reixach. És excantaire del Cor Anton Bruckner, liderat per Júlia Sesé, i també ha format part del projectes puntuals com Fònics 2.0. sota la direcció de Lluís Vilamajó, el cor pilot de Bach Zum Mitsingen, dirigit per Pau Jorquera, així com al de la FCEC. Actualment és soprano del cor GAC, conduït per Marc Díaz.
Paral·lelament, manté una activitat regular com a soprano solista en diverses produccions puntuals.

En l’àmbit de la direcció, ha assistit al Curs de Direcció del Projecte Clavé XXI de l’Orfeó Català i al Curso de Dirección Coral de la Coral Ágora de Segovia, on ha rebut els consells de Josep Vila i Casañas i d’Alina Orraca. També ha cursat el Curs de Direcció Coral de la FCEC amb Pere Lluís Biosca, Xavier Sans i Jordi Lluch. Com a directora ha estat al davant del Cor de Noies Sitruuna, el Cor Infantil Xemeneia Amunt, la Coral Rossinyol de Terrassa i el Maig Quartet Masculí. Actualment dirigeix el cor Lonxe da Terra del Centro Galego de Barcelona i el Cor Diaula.

També té experiència en la docència com a professora de cant, llenguatge i piano als Amics de la Unió de Granollers, a l’Escola de Música Tri-tò i l’Escola Primària Damià Mateu. Actualment és professora de cant a l’Espai Sona i als Amics de la Unió de Granollers.

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou