Júlia Sesé

Professora de violoncel, piano i llenguatge musical

Júlia Sese

telia.fru@gmail.com

Visitar el Web

Llicenciada en direcció coral per l’ESMuC (2006) amb Pierre Cao i Josep Vila Casañas i posteriorment llicenciada en cant clàssic també a l’ESMuC (2012) amb Mireia Pintó i Xavier Mendoza. Becada per la Fundació Victòria dels Àngels el 2010 i 2011. Va completar els seus estudis amb masterclasses a Holanda (Eric Ericson Masterclass) amb M. Gläser i J. Van Veldhoven, a Noruega amb D. Warland, a Itàlia amb S. Carrington, a Catalunya amb H. Christophers i a Espanya amb J. Duijck.

És directora assistent o directora preparadora el Cor de cambra del Palau de la Música Catalana des de setembre 2017. N’ha sigut la directora titular també en dues ocasions: per a la producció Kantikipugui (2018 i 2019) i en el concert La Festa de la Música (2020).

Dirigeix el Cor Bruckner Barcelona des de 2007 i el Cor Plèiade des de 2014.

És professora de cant a l’escola de música Societat Coral Amics de la Unió on imparteix tècnica vocal a VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió que dirigeix Josep Vila Jover.

És directora preparadora dels Messies Participatius de CaixaBank des de 2017.

Fou la directora assistent de Conxita Garcia en el Cor del Gran Teatre del Liceu durant gener i febrer 2018. Ha estat membre del jurat en 5 edicions del Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar i membre del jurat també en dues ocasions del concurs de composició La Festa de la Música.

Cor Bruckner

Hymn to the Creator of Light

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou