Matthew Thomson

Professor de cant

Matthew

matthew.r.thomson@gmail.com

Visitar el Web

Matthew Thomson, originari de Melbourne (Austràlia), és un tenor amb base a Barcelona especialitzat en el repertori de cambra i solístic del barrow al classicisme. En Matthew té, a més, un especial interès per interpretar noves composicions. El 2014 va completar el Master en Música (Interpretació i Pedagogia) al Melbourne Conservatorium of Music, University of Melbourne, estudiant amp Stephen Grant. La seva véu ha estat descrita com a ‘eloqüent i polida’ al diari The Age [11 de gener 2015] i ‘ideal per a les Passions de J.S.Bach’ a la Revista Musical Catalana [juliol de 2017].

Des de que va traslladar-se a Barcelona es setembre de 2015, Matthew ha treballat amb molts dels més prestigiosos grupos vocals de la ciutat, inclement el Cor de Cambra del Palau de la Música, O Vos Omnes, Cor Francesc Valls, Barcelona Ars Nova, Bach Zum Mitsingen, La Capella Reial de Catalunya i d’altres. Abans de traslladar-se a Barcelona, a Melbourne, Matthew va ser corista sènior del Newman College Choir i va actuar com una corista i solista amb la majoria dels grups professionals de la ciutat, inclosos el Consort de Melbourne, e21, el Glorianna Chamber Choir, Cor Astra, i d’altres.

En 2017 en Matthew va ser guardonat amb el Beca Bach per tal d’interpretar la part solista de tenor a 11 cantates amb Bach Zum Mitsingen. També en Matthew té una àmplia experiència com a solista, interpretant obres com Pastore – Orfeo de Monteverdi, Pyramus – Pyramus i Thisbe de John Blow, Sailor – Dido i Aeneas de Purcell, Don Ettore – La Canterina de Haydn i molt més. Actualment Matthew forma part de la producció del Club Monteverdi amb el grup Vox Harmonica.

Com a professor de cant, Matthew ensenya els tenors de Cor Anton Bruckner i membres de Cor L’Aixa, així com estudiants particulars a Barcelona.

Solista

Comfort ye

Cor de Cambra de Granollers

The Turtle Dove

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou