Sara Cillán

Professora de sensibilització musical

Sara Cillan

saracillan1993@gmail.com

Sóc educadora infantil amb menció de música, graduada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Les últimes pràctiques de la carrera les vaig realitzar a una escola bressol a Munich, Alemanya, endinsant-me de ple en una nova metodologia educativa, cultura, tradicions, costums i punts de vista ben diferents. Allà vaig compartir molts moments musicals amb tots els infants, però sobretot amb un parell que presentaven diversitat funcional, ja que reaccionaven molt bé a la música. Va ser en aquell moment que vaig decidir tornar a Catalunya i fer el màster de musicoteràpia a l’ESMUC.
A més a més, a llarg dels anys he realitzat cursos de pedagogia musical i musicoteràpia per tal de continuar aprenent i formant-me.

La meva relació amb la música ve de fa molts anys i està estretament lligada amb l’EMAU. Vaig començar cantant al cor petits cantors, al cor infantil, al cor jove i al cor plèiade. També vaig realitzar classes de solfeig, de piano i de cant durant diversos anys.

Pel que fa a la meva experiència professional, he exercit d’educadora infantil a diferents escoles bressol; he estat responsable d’una sala multi-sensorial; he tingut l’honor de participar al projecte canvifest, una jornada que fomenta la igualtat, duent a terme un taller de música en família per a la diversitat; he estat mestre de música en anglès a una escola d’infantil i primària internacional; realitzo sessions de musicoteràpia per a infants amb Síndrome de Down i a domicili amb infants amb necessitats variades; i, finalment, a l’EMAU realitzo les sessions de música en família per a nadons i petits.

La música m’ha acompanyat al llarg de la meva vida i ara em proposo compartir-la amb tots vosaltres per tal que la puguem gaudir tots junts!

Residència

Teatre Auditori de GranollersAjuntament de Granollers

Mecenatge

Obra Social "La Caixa"

Col·laboració

Estabanell Energia

Patrocini

MaxiSaltDomènec Forns- advocats

Amb el suport de

Diputació de Barcelona

Mitjans col·laboradors

Cat MúsicavotvEl 9Nou